Aktualitet dhe Lajme

Grupi parlamentar i PD miraton emrat për dy komisionet hetimore

Share

Pas dakordësisë me Partinë Socialiste për ngritjen e 2 nga 8 komisione hetimore, grupi i PD i përfaqësuar nga ish-kryeministri Sali Berisha, ka zgjedhur anëtarët e këtyre komisioneve.

Për komisionin hetimore për sistemin TIMS, kryetar do të jetë deputeti Ervin Salianji, ndërsa anëtarë do të jenë: Ramadan Lika, Lefter Geshtenja, Xhelal Mziu, Elda Hoti, Luan Baci dhe Asllan Dogjani.

Ndërsa për komisionin hetimore për koncensionet në shëndetëso, kryetare do të jetë Albana Vokshi, ndërsa anëtarë do të jenë: Zheni Gjergji, Ina Zhupa, Edmond Spaho, Saimir Korreshi, Petrit Vasili ndërsa zëvendësues Ilda Dhori dhe Emilia Koliqi.

Tims:
Ervin Saljanji – kryetar

Ramadan lika

Lefter Geshtenja

Xhelal Mziu

Elda Hoti

Luan Baci

Asllan Dogjani

Komisioni per Shendetesi:

Albana Vokshi- kryetare

Zheni Gjergji

Ina zhupa

Edmond Spaho

Sajmir Korreshi

Petrit Vasili
Zëvendësues Ilda Dhori/ Emilia Koliqi
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button