Aktualitet dhe Lajme

Është zbatuar protokolli për të shpëtuar jetën

Share

Pas deklaratës së botuesit të Ismail Kadaresë për vonesë të shërbimit të autoambulancës, ka reaguar shefi i Urgjencës Kombëtare, Skënder Brataj, duke hedhur poshtë akuzat.

Sipas tij, ambulanca që mori Kadarenë kishte të gjitha kushtet e nevojshme dhe se ndihma mjekësore shkrimtarit i është dhënë sipas protokollit.

“Hudhri vetëm të mos ketë pasur syze, se defilibratori ishte i montuar dhe ekipi mjekësor që bënte masazhin kardiak edhe gjatë transportit drejt spitalit.

Hudhri ka ardhur më vonë pasi e ka gjetur ekipin në vendngjarje. Është zbatuar protokolli për të shpëtuar jetën e zotit Kadare”, tha Brataj.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button