Aktualitet dhe Lajme

“Është shumë me fat”, Karamuço ironizon akuzën ndaj Erdgys Arrazit: Fëmijët nuk kanë zgjedhur të vrasin veten, janë vrarë

Share

Ervin Karamuço ne nje lidhje me emisionin “Top Story” ne Top Channele konsidero qesharake akuzën ndaj Erdgys Arrizit.

Karamuço: Është shumë më e vështirë se fizikja, është shumë subjektive, fimicidi, ka një akuzë qesharake, një lajthitje, nuk kemi shkaktim vetëvrasje, fëmijët nuk kanë zgjedhur të vrasin veten, janë vrarë, nuk janë në moshë për të vrarë veten.

Thashë ky është me shumë fat se kemi ligj që ua lehtësojmë pozitën njerëzve, i lehtësojmë, janë vrarë dhe ka dy dinamika, dy pista ose kanë rezistuar, se këto janë të rënda për t’u shpjeguar, ose e kanë mbajtur që të mos hidhej ose nëna ka hedhur vajzat, pastaj djalin, me atë rripin e çantës dhe është hedhur bashkë, se ata mund të gjenden bashkë.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button