Aktualitet dhe Lajme

Ekzekutohen disa urdhër-arreste në Sarandë, kryesisht janë ish-zyrtarë apo funksionarë aktualë

Share

Policia e Shtetit po ekzekuton disa urdhër-arreste të lëshuara nga Prokuroria e Sarandës.

Kryesisht janë ish-zyrtarë apo funksionarë aktualë që dyshohet se kanë shpërdoruar detyrën me legalizime, leje ndërtimi apo shkelje të tjera.

Paraprakisht mësohet se janë mbi 10 urdhër-arreste të lëshuara nga organi i akuzës.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button