Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriShqipëria

E fundit: Hapni çezmat, Peshkopia me 24 orë ujë

Share

Nga sot banorët e Peshkopisë dhe disa fshatra do të mund të kenë 24 orë ujë të pijshëm në çezmat e tyre.

Realizohet investimi i ri për ndërtimin e rrjetit të jashtëm të ujësjellësit Peshkopi, 36 000 banorë të njësive #Peshkopi#Tomin#Kastriot dhe #Kala e Dodës do të përfitojnë nga ky investim, i cili do të garantojë 24 orë ujë të pijshëm e me cilësi.

Ky investim eshte nje premtim i mbajtur.

Furnizimi me ujë do të sigurohet nga burimet e Bjeshkës së Gramës, Mali i Korabit në lartësi prej 2345 m 

Back to top button