Aktualitet dhe Lajme

Zgjidhet Kryatari i Keshillit Bashkiak Klos

Zgjidhet Kryetari i Këshillit të Bashkisë Klos

Është mbledhur sot Këshilli i ri i Bashkisë së Klosit, i dalë nga zgjedhjet lokale të 14 Majit. Kostituimi i këshillit nisi me zgjedhjen e komisioneve të përhershme si ai i mandateve dhe i votimit.
Më pas këshilli vendosi të zgjedhë drejtuesin e tij ku u propozua nga Partia Socialiste si kandidaturë e vetmja e propozuar. Hazbie Dedolli.

Nga 21 këshilltar, kandidatja Hazbie Dedolli mori 19 vota dhe 2 vota rezultuan të pavlefshme.


Huazuar nga MatTv

Back to top button