Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriPolitikëShqipëria

Vijon votimi i antarësisë së PD-Dega Dibër për përfaqësuesit e tyre në zgjedhet e 25 prillit.

Hapet fushata !

Share

Sot në Qarkun e Dibres, Dega Diber po votohet për kandidatët që do të përfaqësojnë Partinë Demokratike në zgjedhjet e ardhëshme te 25 prillit. Ky votim ka filluar nga ora 10.00 deri në orën 18.00

 
Lista me emrat që kanë marrë vlerësimin e Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve, sipas udhëzimit do ti nënshtrohet votimit te antarësisë per kandidatet per deputet dhe bashki.
Menyra e votimit do te jete si ne modelin bashkangjitur.

Me poshte eshte edhe lista se per ke do kundershtojne dhe konfirmojne demokratet e Dibres sot:

Dega Dibër, Qarku Dibër, lista është si më poshtë:

1. AGRON QOKU
2. ALBERT KOJKU
3. BAJRAM BALLIU
4. ILIR HYSA
5. JETON KALOSHI
6. LUAN HAKA
7. MIRELA MAZARI
8. NEHAT COLLAKU
9. XHEMAL GJUNKSHI

Suksese per te gjithe

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button