Aktualitet dhe Lajme

Vijon riasfaltimi i rrugëve të qytetit të Burrelit, Malaj: Kërkojmë mirëkutim deri në mbyllje të procesit

Share

Pas përfundimit të shtrirjes së rrjetit të ri të ujësjellësit në qytetin e Burrelit dhe rehabilitimin e rrjetit të ujërave të ndotura, vijon puna për riasfaltimin e të gjitha rrugëve. Për të parë nga afër punimet, ishte kryetari i Bashkisë Mat, Agron Malaj i cili tha se finalizimi i projektit të ujësjellësit të ri që furnizon qytetin e Burrelit me 24 orë ujë të pijshëm është drejt fundit. Sipas tij, deri tani janë riasfaltuar rreth 40% e rrugëve të qytetit dhe puna do të vijojë pa ndërprerje. Malaj ju bëri apel drejtuesve të mjeteve që të mos lëvizin me shpejtësi në rrugët e qytetit pasi rrezikojnë jetën e qytetarëve, ndërsa u shpreh se me përfundimin e asfaltimit do të vendosen edhe pengueset e shpejtësisë si dhe sinjalistika horizontale.

  Riasfaltimi i rrugëve të brendshme të qytetit të Burrelit do të përfshijë çdo rrugë në të cilën janë bërë punime gjatë shtrirjes së rrjetit të ri të ujit të pijshëm.


Huazuar nga MatTv

Artikuj të ngjashëm

Back to top button