Në PeshkopiPostime NëReklame

“Vëllezërit Domazeti” Peshkopi

Share

Nëse doni cilësi të garantuara dhe të fundit ne treg për produkte si elektronike, bojra, sistem kapot, gips, hidraulike dhe sistem ngrohje i gjeni tek “Vëllezërit Domazeti” Peshkopi.

Aty ky Dibra furnizohet masivisht sepse ka vite që është testuar në treg ku ajo qe i bën ata te suksesshëm është pikerisht korektësia në shërbim, komunikimi me klientin dhe opinioni i mirë që kanë në shoqëri.


Do gjeni dizajnet më bashkohore te produkteve ku origjina e tyre është nga vendet e Ballkanit dhe ato Europiane


Adresa : Perballë Gega Oil dhe perballe Drejtorisë Tatimore.

Cel: 0683222220

Na gjeni edhe ne google map

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button