Aktualitet dhe Lajme

Valbona Kola merr zyrtarsht detyren e Kryetares se Bashkise Klos

Share

Valbona Kola merr zyrtarsht detyren e Kryetares se Bashkise Klos.

Valbona Kola ka marre sot detyren e Kryetares se Bashkise Klos per nje mandat kater vjeçar. Zgjedhja ne detyre e Valbona Koles eshte risi pasi per here te pare qe nga vitet 90′ do te drejtohet nga nje grua.
Valbona Kola ne mandatin e kaluar ka ushtruar detyren e Kryetares se Keshillit Bashkiak Klos.

Pas votimit jane zgjedhur edhe tre zv/kryetaret e Keshillit . Bashkiak Klos nga shpallja e rezultateve u zgjodhen Lefterie Muça 19 vota
Drita Bala 19 vota
Edison Leti 18 vota.


Huazuar nga MatTv

Artikuj të ngjashëm

Back to top button