Aktualitet dhe Lajme

Valbona Kola merr zyrtarsht detyrën e Kryetares së Bashkisë Klos

Valbona Kola merr zyrtarsht detyrën e Kryetares se Bashkise Klos.

Valbona Kola ka marre sot detyren e Kryetares së Bashkisë Klos për një mandat katër vjeçar. Zgjedhja në detyre e Valbona Koles eshte risi pasi per here te pare qe nga vitet 90′ do te drejtohet nga nje grua.
Valbona Kola ne mandatin e kaluar ka ushtruar detyren e Kryetares se Keshillit Bashkiak Klos.

Pas votimit jane zgjedhur edhe tre zv/kryetaret e Keshillit . Bashkiak Klos nga shpallja e rezultateve u zgjodhen Lefterie Muça 19 vota
Drita Bala 19 vota
Edison Leti 18 vota.


Huazuar nga MatTv

Back to top button