Aktualitet dhe Lajme

Sot zgjedhjet për kryetarin, Flutura Açka: Sot votohet procesi pa kthim i demokratizimit të PD

Share

Kjo e fundit shkruan në rrjetet sociale se sot nuk votohet për emrin, por për procesin pa kthim të demokratizimit të PD-së.

REAGIMI I AÇKËS
Qiejt e pastër politikë në demokraci, nuk ndodhin prej natyre si çdoherë pas stuhisë. Për qartësinë e tyre duhet të lesh shenjën tënde: të vizatosh blu mbi blu.
Dhe demokratët sot kanë shenjën e tyre. Sot nuk votohet emri, por procesi pa kthim i demokratizimit të Partisë Demokratike, votohet ndarja përfundimtare nga tranzicioni dhe politika pseudoeuropiane.
Është një betejë e vështirë, shumë e vështirë, por jo e pamundur.


Huazuar nga Start News

Back to top button