PërditshmëriPiceri & Fast FoodPostime Në

Sofra e Shijes ne Peshkopi

Pikërisht në bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi ndodhet Sofra e Shijes, ku ajo që te bën të ndalosh ështe aroma e produkteve taze që vijnë tek ju pas nje përvoje të gjatë persa i përket kulinarisë dibrane dhe jo vetëm.

 

Piceria dhe fast food, me nje ekperiencë te madhe ne tregun e sherbimeve vendase .

Ketu do gjeni produkte nga me ato tradicionalet si byreku i shtëpisë deri tek kalconet dhe picat italiane .

Adresa : Perballe Hotel Piazza bulevard .

Kontak : +355673366999

Nr per porosi : 0682692000

Na gjeni ne google map

Artikuj të ngjashëm

Back to top button