Guida dhe guiderLajme nga DibraLOKALEPërditshmëriVisit Diber

Asfaltohet rruga e fshatit Melan/Diber

Një investim edhe për komunitetin dhe për turizmin.

Share

Shtrimi me asfalt i rruges se fshatit Melan, është një investim shumë i rëndësishëm për komunitetin ne atë fshat, një indicje edhe për tu kthyer ose investuar banorët në origjinën e tyre, meqënëse kjo rruge te dergon edhe në bjeshken e Hinoskës ky turizmi malor ka vite që është i pranishëm .

Duke shpresuar që ky investim të shkojë edhe me tutje duke u shtuar si asfalt deri në Hinoske mëqëse lidh edhe fshatin Ilnicë, ju urojmë ta gezoni dhe sa me i bukur te behet si katund “turistik” që eshte !

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button