Gjej ProfesionistëMakina me qera, shitje dhe TaxiNë PeshkopiPërditshmëriPostime Në

Shërbim taxi “Peshkopi – Selanik”

Nëse doni nje udhetim komod edhe korekt nga Peshkopia drejt Selanikut ju mund te kontaktoni me shoferin Genc Torba ne keto dy numra cel tel:355683527670 ose edhe numrin e Greqise tel:+306995489430 , i keni edhe WhatsApp edhe Viber.

Duke udhetuar me nje makine volkswagen sharan 6+1, ju do mund te mberini ne destinacion brenda 5 oresh e 30 min nese nuk do keni vonesa ne dogane.

Me makine te kondicionuar, gjithmon e paster dhe me nje komunikim te perkryer nga shoferi Genc Torba ju do mund te zgjidhni sherbimin qe i ka munguar Dibres.

Kjo si taxi sherben ne kete intenerar Peshkopi- Selanik, Janica, Verie, poashtu sherben edhe si taxi normale drejt airoportit te Prishtines, Rinas, Shkup, Oher.

Gjithashtu kjo taxi sherben edhe per porosi drejt Greqise dhe anasjelltas.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button