Biznese ne ShitjeDibra Real EstateLajme nga DibraNë PeshkopiPërditshmëriPostime NëProna ne ShitjeReklame

Peshkopi, shitet “Bar Kafe Restorant Pizzeri Gjurra”

“Bar Kafe Restorant Pizzeri Gjurra” ndodhet ne Ravna, Peshkopi, prane Njesise Administrative Melan.

Eshte nje ndertese vilë me nga 4 dhoma kati gjithesej 8 dhoma por njekohesisht dhe biznes ne katin e pare.

Truali mbi te cilin eshte ndertuar ka nje siperfaqe 700 m2, ku ne te eshte e ndertuar kjo vilë e cila eshte 215 m2 dhe eshte 3 kate.

Ka nje verande me peme dekoradive e cila eshte teper relaksuese gjate stines se veres.

Eshte e regullt me dokumenta dmth me certifikate pronesie si trualli poashtu edhe ndertesa dhe ka nje cmim vertete te diskutueshem, andaj nese jeni realisht te interesuar, kontaktoni me ne si portal.

 

Ne katin e pare eshte “Bar Kafe Restorant Pizzeri Gjurra” ka nje hapsire shume e mjaftueshme per te zhvilluar ose aktivitetin aktual ose cdo lloj ide tjeter biznesi!

Ketu ka vend per parkim shume te konsiderueshem ne m2 dhe krahas kesaj jane dhe 200 m2 ku do gjeni edhe dy garashe , gjithashtu aty do gjeni nje lavazh ne gjendje pune me te gjitha paisjet.

“Bar Kafe Restorant Pizzeri Gjurra” eshte e gjitha e rrethuar me avlli, poashtu eshte e gjitha e survejuar nga sistemi i kamerave, dhe ndodhet ne rrugen nacionale Peshkopi-Tirane

Nese jeni realisht te interesuar, kontaktoni me ne si portal.

Adresa ne google map:

 

 

Back to top button