Hostele dhe Bujtina

Peshkopi Backpacker Hostel

Share

Hapet “Kaleci Hostel Peshkopi” ose Peshkopi Backpacker Hostel
Aty ku do gjeni akomodimin, çmimin konkurues, rehatine dhe atmosferen qe çdo vizitor ose pushues ne Dibër do e kishte te nevojshme .
Adresa pas “Pallatit te Kultures”
Ose siç njihet ndryshe tek Ish Shtëpia e Pritjes.
Nr cel : 00355674673322

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button