Aktualitet dhe Lajme

Nuk ka më regjistër fizik në shkolla, si do të bëhet hedhja e notave dhe mungesave

Share

Në fillim të këtij viti shkollor mësuesit janë njoftuar se tashmë nuk do të përdorën më regjistrat fizikë, por, hedhja e notave, mungesat e i gjithë dokumentacioni shkollor do të zëvëndësohet me aktivitetin online.

Mësuesit i kanë mbajtur në ditar notat, e pastaj i plotësojnë te SMIP.Al në celular.

Përmes regjistrit online synohet të afrohet më shumë prindi me shkollën, duke marrë vesh në kohë reale notat apo mungesat e fëmijëve të tyre si dhe kualifikimet e arsimtarëve apo temat mësimore të zhvilluara.

The post Nuk ka më regjistër fizik në shkolla, si do të bëhet hedhja e notave dhe mungesave appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga portali Albeu.com

Artikuj të ngjashëm

Back to top button