Agjensi turistikeDiaspora DibraneLOKALEPeshkopiReklame

“MoneyGram” Peshkopi

Vip Agency dhe shërbime tjera.

Share

?Nje tjeter arritje per Dibren dhe dibranet!


?Hapet pika me e re e MoneyGram e cila ofron nje sere sherbimesh duke filluar nga:
?Transfertat e parave nga e gjithe bota.
?Kredite e shpejta me kushtet me te mira.
?Pagesat e dritave, gjobat e makinave
?Agjensi udhetimi si dhe guida turistike me cmimet me te favorshme.


Si Dibrane me mendje te hapur dhe me zemer te madhe nuk na ngelet gje tjeter vecse ti urojme suksese dhe mbaresi ne pune..!


Faqja ne fb eshte https://www.facebook.com/vipagencyy/ si dhe ne Instagram @vipagencyy
Si dhe nr kontaktit +355 218 20 370 nga ora 8 deri ne 17 gjate gjithe javes.


Adresa; Ne pedonalen e Peshkopise,perballe drejtorise se Tatimeve dhe Sigurimeve, ngjitur me zyrat e OSHEE

Na gjeni edhe ne google map

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button