Aktualitet dhe Lajme

“Mllefet kolektive nuk mund t’i atribuohen Grupit Parlamentar”- Orjola Pampuri: Individualisht deputetët mund të shprehin mendime, por është e tepër që…

Share

DEKLARATË E ZËDHËNËSES SË GRUPIT PARLAMENTAR TË PARTISË DEMOKRATIKE, DEPUTETES ORJOLA PAMPURI

📌Si Zëdhënëse e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, dua të theksoj se;
Deklarata në emër të grupit parlamentar, pa dijeninë anëtarëve të grupit nuk gëzojnë vërtetësi.

📌Nxitimin për të ndërmarrë hapa antistatutorë nuk ndihmon askënd, dhe nuk e legjitimon asnjë vendim. Kjo duhet të marrë fund. Individualisht deputetë të grupit mund të shprehin mendime e qëndrime, por të flitet në emër të grupit, pa pjesëmarrjen e të gjithë deputetëve është e tepërt.
📌Nesër, Partia Demokratike ka zgjedhje dhe ky është një vendim i miratuar nga kryesia dhe këshilli kombëtar, mendimet dhe qëndrimet kundër mbajnë emër dhe mbiemër të çdo deputeti, por mllefet kolektive, nuk mund t’i atribuohen grupit parlamentar.
📌Partia Demokratike është e demokratëve, deputetët janë njerëz me dinjitet e integritet, dhe në asnjë moment nuk mund të shndërrohen në tabele qitje për të shfryrë mllefet e frustrimet e brendshme të askujt, apo për të mbrojtur interesat personalë të dikujt.


Huazuar nga Start News

Back to top button