Bare dhe RestoranteDibër të MadheLOKALE

“Maryam’s House” Dibër e Madhe

Mood Bar

Share

Ne qender te qytetit te Dibrës se Madhe  ndodhet Bar “Maryam’s House “. Vendi ideal ku sherbehet me shume vëmendje, cilësi dhe buzeqeshje. Aty sheh cdo moment njerez qe e frekuentojne te njejtin lokal sepse gjithmon kane gjetur pikerisht ate standart qe kane pasur qe ne diten e pare qe eshte hapur si bar . Te duash te bukuren eshte shije por ta krijosh arë eshte art ! Atmosfera qe mbizoteron aty te perfshin emocionalisht ne shume kujtime dhe shije qe cdokush ja deshiron vetes dhe jetes ne nje qytet .

Kontakt : +389 73 268 666

Adress : Р1202, Debar, North Macedonia

Closed : 23.00

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button