Dibra MarketingDibra Real EstateMakina me qera, shitje dhe TaxiPërditshmëriReklame

Makina me qera “Flori” në Peshkopi

Rental Car Dibra

Share

Nese doni te udhetoni shpejt dhe te sigurte ne cdo lloj destinacioni, rezervoni makinen tuaj te preferuar tek Rental Car Dibra ne kete numer cel +355684020888

Cmimet e makinave variojne nga 50 euro deri ne 25 euro ne varesi te llojit te makines dhe diteve.

Per me shume ju duhet te kontaktoni dhe merni informacion ne kete numer cel:+355684020888 ose tu shkruani ne rrjetet e tyre sociale si ne instagram Rental Car Dibra dhe ne facebook  Makina me Qera Dibër Flori

Shenim per klientet:

1-Qeramarresi sipas kodit rrugor te qarkullimit te automjeteve eshte i lejuar te qarkulloje 24 ore (diten dhe naten me) drita ndezur dhe te gjithe pasagjeret para dhe mbrapa te vendosin rripin e sigurimit.
2-Gjate qarkullimit duhet te zbatohen te gjithe sinjalistikat rugore.
3-Nese qeramarresi ,GJOBITET NGA POLICIA, gjoba duhet te paguhet tek posta shqiptare, ose tek cdo kontraktor qe kryen kete sherbim, njoftohet QERADHENESI dhe ne dorezimin e makines klienti deklaron gjoben dhe mandatin e pageses.
4-Pagesa e gjobes mund te paguhet dhe ne kthim, kur te dorezohet makina duke deklaruar gjoben dhe procesverbalin e policise, dhe qiradhenesi ja kryen kete sherbim klientit.
5-Cdo gjobe e vendosur per komisionin (0)zero, e padeklaruar nga klienti gjobitet nga qeradhenesi.
6-NE RASTE AKSIDENTI QERAMERRESI NUK MUND TA LEVIZ MAKINEN NGA VENDI NGJARJES DERI SA TE VIJE
POLICIA, gjithashtu qirramaresi eshte i detyruar te paguaj demin e makines vetem ne rast ai deklarohet fajtor
7-Qeramaresi eshte i detyruar te paguaje ne raste se i shkakton makines demtin nga keqperdorimi.

Adresa: Adresa,  Peshkopi , prane shkolles pedagogjike por me mire kontakto me ta

 

Back to top button