Në PeshkopiPërditshmëriPostime NëSport dhe Fitnes

“Luna Park” Italian edhe në Peshkopi

Mënyra më e mirë për të ditur se ku po shkoni është të mbani mend se ku keni qenë.

Luna Park Italian edhe ne qytettin e Peshkopise, tek shkolla pedagogjike deri me date 20.10.2021

Prej disa ditesh ndodhen aty per te vegje dhe te rritur ne menyre qe te argetohen edhe pse me pagese.

 

Shkoni dhe mateni forcen tek Boxer, argetohu dhe  ndryshoni monotonine.

Femijet tuaj kane nevoje te argetohen ndryshe, nuk jane rrjete sociale argetim per ta!

Sherbimet e tyre jane si me poshte:

1 – Karusel 200 leke

3 minuta

T2 – reni 200 leke

3 minuta

3 – Pulsald Crad 200 leke

3 minuta

4 – Rreshqitese 200 leke

5 – Taboka 3 xhiro

6 – Parale 200 leke

   

Adresa e tyre ne google map

Artikuj të ngjashëm

Back to top button