Aktualitet dhe LajmeLajmi i funditPërditshmëriPolitikëShqipëria

Kuvendi i 11 dhjetorit, degët e Matit dhe Dibrës konfirmojnë pjesëmarrjen

Share

Lexohen emrat e delegatëve që pranuan pjesëmarrjen në Kuvendin e 11 dhjetorit.

Emrat e tyre u lexuan përpara selisë së PD-së në Tiranë.

Sot, pjesëmarrjes në Kuvendin e 11 dhjetorit u shprehën dhe degët e Shijakut, Lushnjes dhe Divjakës.

Ditën e shtunë, ‘Kuvendi i anëtarësisë’ së PD-së do të diskutojë ndryshimin e statutit të partisë si dhe përcaktimin e datës së referendumit për shkarkimin e kryetarit aktual të PD-së Lulzim Basha.

EMRAT E DELEGATËVE TË MATIT:

1 N. D.

2 ZANA ELEZI

3 ANDI  STAFASANI

4 MERSIM  HYSA

5 ARDI MALAJ

6 AVNI DOCI

7 RUSTEM NUZI

8 SOKOL LELA

9 VEBI STANA

10 ALBERT ÇOLLAKU

11 ARTUR QERIMI

12 JULIAN HOXHA

13 MUSTAFA HAJDINI

14 PAJTIM MOLLA

15 XHEZMI DIKA

16 ARIAN NELI

17 ARIAN KOLA

18 ARTUR BRUKA

19 EDMOND KURTI

20 FERDINAND GJINAJ

21 ILIR ALLAMANI

22 SONILA MUCA

23 ADRIATIK ALIAJ

24 AGIM SALAJ

25 AKIL CEKA

26 ALBERT KURTI

27 ARBEN BEQIRAJ

28 ARDIT KURTI

29 A. F.

30 ASTRIT  MURRAJ

31 BASHKIM LLESHI

32 BEHAR GJETA

33 BESIM HETI

34 BESNIK SELITA

35 BESNIK KACA

36 BESNIK HYSA

37 BILAL DUKA

38 BUJAR CUPI

39 BUKUROSH SHEHI

40 DH. B.

41 DH. K.

42 ESAT SULA

43 FADIL PIRRACI

44 FADIL PANAVIA

45 FATMIR BUCI

46 FERDINAND BEBJA

47 GEZIM DUKA

48 GJOKE RICA

49 HAMIT PRENI

50 HAQIF SATA

51 HASIM PATLLI

52 HYSNI DOKA

53 ILIR HOXHA

54 ISMET PORJA

55 JAKUP KURTI

56 KADRI SKURA

57 K. A.

58 L. R.

59 LUFTAR  MILLOSHI

60 MELAIM MECA

61 MYRTEZA GJINI

62 MERVETE SHEMA

63 PERPARIM DISHANI

64 PETRTIT NDOJ

65 PETRTIT LLOZHI

66 QAMIL CANI

67 RAME TUSHA

68 REXHEP ISENLIKAJ

69 SAMI KADIU

70 SAMI ALLUSHI

71 SAMI KOLA

72 SELIM KURTI

73 SHAQIR GJATA

74 SHKELQIM LLESHI

75 SHPETIM GUNA

76 SINAN ELEZI

77 VEHBI PJETRI

78 VIOLETA MUKAJ

79 VJOLLCA MOLLA

80 GJEVALIN GJEGJI

81 GJEVALIN MENGA

82 YLBER HUTA

83 ZEF HISKU

84 AVNI HASANI

85 BAFTJAR CANI

86 BESNIK KURTI

87 EDUART BRAHILIKA

88 HAKI LIKURSI

89 HASIM SALAJ

90 HAZIZ QIRA

91 HYSEN MURIQI

92 KASTRIOT DACI

93 LUTFIE BARCI

94 NAFIJE STAFASANI

95 N. D.

96 RIFAT BRAHILIKA

97 SKENDER GJUCI

98 SULEJMAN KADIU

99 GJEVALIN GJINAJ

100 ARBER RIZVANI

101 ARLIND HOXHA

102 DESIR DAKOLECI

103 EDISON LETI

104 FATIME KOCI

105 FATMIRA ALLAMANI

106 JONI PIRRACI

107 JUANA DISHA

108 ELONA MUHARREMI

(d.v/dosja.al)

Artikuj të ngjashëm

Back to top button