Dibra MarketingReklameTiranë

KLARON SECURITY ALBANIA

SIGURIA JUAJ PERGJEGJESIA JON

Share

Shoqëria e ruajtjes dhe sigurisë fizike “Klaron Security” është krijuar në vitin 2007 dhe tashmë me një experiencë shumë vjecare, duke ofruar shërbimin më cilësorë dhe më konkurues në tregun e shoqërive të ruajtjes dhe sigurisë fizike. Të gjithë punonjësit e kësajt kompanie janë vec të tjerash të siguruar dhe me një përgjegjësi profesionale për të ruajtur destabilitetin dhe për të garantuar jetën dhe objektin tuaj.

   Disponibiliteti  teknik i çertifikuar nga   UNI-ENI –  ISO 9001 : 2008

Salla Operative 
Salla jonë operative disponon aparaturat të sistemeve të monitorimit të teknologjisë së lartë në transmetimin e informacionit në kohë rekord dhe dhënien e alarmit në raste emergjencash.

Automjete
Automjete në dispozicion të plotë për ju 24 orë në 24 , për cdo lloj situate shërbimi si dhe me motorra në gadishmeri të plotë.

Grup i gatshëm
Grup i gatshëm me shërbim 24 orë, i paisur me mjete dhe armatim bashkëkohor duke ofruar në cdo moment nivel të lartë profesional.

 

SHERBIMET :

1- RUAJTJA DHE SIGURIMI I OBJEKTEVE

Klaron Security garanton paprekshmërinë e perimentrit të objektit, duke ndaluar depërtimin e pa autorizuar dhe mjeteve. Ne ofrojmë shërbim me roje fizike 24 orë me patrullime të vazhdueshme.

2 -KAMERA SIGURIE

Klaron Security ofron instalimin e kamerave të një cilësie të lartë duke garantuar një sistem funksional dhe të sigurtë për objektin tuaj. Ne gjithashtu ofrojmë garanci për të gjitha pasjisjet që instalojmë duke ju dhënë në këtë mënyrë një arsye akoma më të fortë për të na zgjedhur ne.

3 – SISTEME ALARMI

Të gjitha sistemet kundra vjedhjes që instalojmë në objektin tuaj janë në monitorim Non-Stop 24/7 nga salla jonë operative. Transmetimi i sinjalit kryhet në kohë reale duke e bërë ambjentin tuaj akoma më të sigurtë.

4 – GJURMIM ME GPS

Mos lini automjetin tuaj në fatin e keqbërësve, mbrojeni atë me një sistem gjurimi satelitor GPS. Sistemet GPS që instalon kompania jonë garantojnë zbulimin e vendndodhjes së automjetit tuaj në kohë reale si dhe historikun e levizjeve qe ka kryer, e të gjitha këto nga ekrani i telefonit tuaj celular.

5 – TRUPROJE VIP

Klaron Security ofron sigurimin dhe shoqerimin e personave VIP, artisteve, aktorëve, biznesmeneve etj. Me një ekip bodigardesh VIP të trajnuar në këtë fushë ju mund të na besoni sigurinë tuaj duke qenë të bindur që do bejmë gjithçka t’ja arritur objektivit.

6 -RUAJTJE PËR EVENTE DHE KONCERTE

Klaron Security ofron ruajtjen dhe zhvillimin e sigurtë të eventeve dhe koncerteve. Me një plan sigurie dhe monitorimi që përshtatet kërkesave dhe nevojave tuaja ne garantojme mbarëvajtjen e eventit apo koncertit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button