Aktualitet dhe Lajme

Kishte dalë për peshk me shokët, por u mbyt në ujërat e lumit Mat, gjendet trupi i 22-vjeçarit

Share

Gjendet turpi i pajetë i 22-vjecarit Valentin Nikolli. Rrjedha e fortë e ka vështirësuar më tepër punën e palombarëve për gjetjen e trupit të të riut, por pas disa kërkimeve u arrit që të gjendej.

Nikolli u mbyt dje në lumin Mat teksa po peshkonte me dy shokët e tij, i riu u fut për tu larë por rrjedha e fortë e ka marrë me vete. Shokët e tij kanë arritur ta shikojnë për disa minuta dhe më pas ju ka humbur nga shikimi për shkak të rrjedhës se fortë të lumit.


Huazuar nga MatTv

Artikuj të ngjashëm

Back to top button