Aktualitet dhe Lajme

Këto janë pamjet nga arsenali i armëve që u zbulua në banesën e Qemal Ajazit në Lurë.

Këto janë pamjet nga arsenali i armëve që u zbulua në banesën e Qemal Ajazit në Lurë.

66-vjeçari u arrestua pasi e kishte kthyer banesën në fshatin Arrëmollë, në një vend të prodhimit të minave.

Ajazi siguronte municion dhe armë, me qëllim shitjen e tyre për llogari të grupeve kriminale që veprojnë në qarkun e Lezhës.

3 mina me telekomandë, 2 armë, 40 kallëpe tritoli dhe më shumë se 2 mijë fishekë iu gjetën 66-vjeçarit në momentin e arrestimit.

Policia po vijon hetimet për të zbuluar personat apo grupet kriminale që kishin porositur armët dhe eksplozivët.


Huazuar nga MatTv

Back to top button