Hostele dhe BujtinaInformacion TuristikPërditshmëriPeshkopi

Hostel Hestia në Peshkopi

Share

Kjo eshte shtepia e pritjes me e reja ne Peshkopi ose “Hostel Hestia”

Hostelet janë  një mundësi shumë e mirë për udhëtarët e rinj që duan të shkëmbejnë eksperiencë dhe të jenë në shoqëri të mirë. Peshkopia nuk është qytet i shtrenjtë, dhe hostelet te ofrojnë një akomodim shumë ekonomik dhe ju mundësojnë që ta shijoni qytetin.

“Hostel Hestia” e cila ndodhet ne lagjen Cipure te Peshkopise mirëpret mysafirë të gjitha grupmoshave, duke dhoma familjare, kjo gjithashtu u ofron mysafirëve një kuzhinë të përbashkët dhe WiFi falas në të gjithë hapsiren e saj.

Ja disa foto nga ambjent e brendeshme te ketij hosteli

Hosteli është një formë e strehimit të shoqërueshëm me kosto të ulët, afatshkurtër, ku të ftuarit mund të marrin me qira një shtrat, zakonisht një krevat marinari në një konvikt, me përdorim të përbashkët të një salle të pritjes dhe nganjëherë një kuzhinë.

Hostel Hestia” eshte nje mundesi ideale per te gjithe turistet, qofshin keta te huaj apo vendas.

Bujtinat janë forma të njohura të strehimit për turistët çiklistë dhe udhëtarë të tjerë. Përfitimet e hosteleve përfshijnë kosto më të ulët dhe mundësi për të takuar njerëz nga e gjithë bota, për të gjetur partnerë udhëtimi dhe për të shkëmbyer ide udhëtimesh. Sic e shikoni dhe ne foto ky eshte nje hostel shume i kompletuar andaj momentet qe do kaloni aty, do mbahen mend gjate si per cilesine e akomodimit dhe te sherbimit!

Mund ti gjeni ne instagram: Hostel Hestia

Email: hostelhestia@gmail.com

Numer cel per pronotim: +355 693807444

Adresa: Rruga Cipure Lushe, Peshkopi 8301, Albania

Adresa ne google map:

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button