BotaDiaspora DibraneGjej ProfesionistëPërditshmëriPostime Në

“FirmaDamzi” në Gjermani kërkon të punësojë mjeshtra pune.

Share

Nese jeni nje usta i mire, nese keni pervoja pune ne ndertimtari dhe mendoni se e zoteroni zanatin, u bene disa vite qe vazhdon si i suksesshem në Gjermani ne tregun e punes “Firma Damzi” e cila kerkon te punesoje punetore profesionist ne keto lloj punesh si:

Punime Gibsi
Shtrim Pllakash
Mure
Sovatime etj

Kontaktoni me Indrit Damzin ne kete numer tel: tel:+4917668619859

Adresa: Allround-Handwerker in Bremerhaven Heute bis 17:00 geöffnet

Adresa ne google map

Back to top button