Bare dhe RestoranteFesta dhe EventeNë PeshkopiPostime NëReklame

Caffe Vergnano tek “Bar Restorant Bliri Peshkopi”

Aroma e kafese kur futesh ne "Bulevardin Elez Isufi"

Pikerisht  ne te djathte sa futesh tek Bulevardi ” Elez Isufi” Peshkopi  tek Bar Restorant Bliri ose sic njihet ndryshe “Rezidenca Shira” do gjeni kafen Vergnano qe u dedikohet atyre që zgjedhin të duan kete kafe!

Me teper se nje kafe eshte nje zgjedhje

Shpesh na pyesin se cfare e ben Caffè Vergnano aq te vecante… dhe pergjigjia eshte e thjeshte.
Eshte historia e nje kafeje, jane mishelat aq te veçanta qe mbartin eksperiencen 138 vjecare.

☕️ Provojeni pasi shija Vergnano eshte ajo qe ke kerkuar gjithmone nga nje kafe.

Shija e mirë nuk ndërrohet lehtë, prandaj Caffè Vergnano mbetet e preferuara prej 138 vitesh. ☕️

 

Asgjë s’krahasohet me pasditet e qeta, librat e preferuar dhe shijen e kafesë. ☕️

Kafeja eshte ajo na bashkon, qe na ofron moment qetësie për të reflektuar.

Edhe pse të distancuar, ka dicka që na bashkon: kafeja e mirë. ☕️

Na gjeni dhe ne faqen tone ne facebook https://www.facebook.com/Caffe-Vergnano-Diber-102507774861354/

Na gjeni dhe ne instagram: https://www.instagram.com/caffe_vergnano_diber/

Kjo eshte faqja zyrtare e kesaj kafeje: https://www.facebook.com/CaffeVergnanoAlbania/

Kontakt per distributorin Peshkopi Diber : 00355692151555

Email: fiqiri.cani@yahoo.com

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button