Lajme nga DibraLajmi i funditNë BulqizëPërditshmëriShqipëria

Bulqiza pas shumë viteve me fushë futbolli, FSHF prezanton investimin

Pas shumë vitesh qytetit të Bulqizës i rikthehet fusha e blertë e futbollit.

FSHF ka treguar dhe fotot e para të fushës së blertë ku duket qartë që investimi është brenda standarteve.

Postimi i FSHF

FSHF vijon investimet edhe në Bulqizë, ku është finalizuar fusha e futbollit ????

???????? Është realizuar shtrimi i tapetit dhe pritet që të merret në dorëzim nga Bashkia Bulqizë, e cila do të garantojë aksesin e rrugëve lidhëse, aksesorët dhe sistemimin e dhomave të zhveshjes. ✅/mattv.al/

Back to top button