Ambjente për videoklipeDibra MarketingFesta dhe EventeHostele dhe BujtinaHoteleInformacion TuristikKulinari dhe ArtizanalePërditshmëriPeshkopiReklameVisit Diber

Bujtina Vrenezi në Peshkopi

Vend ideal per momente te veçanta

Share

Ne nje ndertese kater kate e cila eshte e gjitha prej guri dhe druri, me nje nderthurje mes dizajnit modern dhe atij tradicional Bujtina Vrenezi eshte investimi privat me serioz qe do i sherbeje turizmit ne Diber.

Nje ndertese qe terheq vemendjen e njerezve si naten poashtu dhe diten, ku dy kate jane hotel.

Kjo bujtine disponon 3 ambjente sherbimi si per restorant dhe bar kafe ku ne sejcilin kat te ofrohet nje pamje madheshtore nga “Lugina e Shermit” (Llixhat) dhe qyteti i Peshkopise.

Foto nga kati i pare

Foto nga kati i dyte

Holli me kateve

Foto nga kati i trete qe ka dhe oxhak

Pamje nga dhomat e kesaj bujtine

Cdo dhome ka dhe tualetin brenda saj

Poashtu kjo bujtine ofron sherbim edhe ne veranden e saj, eshte nje ambjent ku mund te sherbeje fare mire edhe per videoklipe , per turizem , festa dhe evente.

Tek kjo bujtine ka shume vend per parking pasi aty afer eshte edhe nje tjeter biznes i tyre si eshte hoteli Natyra e Qetë.

Nga ballkonet e kesaj bujteni mund te shikoni si askund tjeter qytetin e Peshkopise

Shërbimet:

Hoteleri, bujtinë dhe hotel

Restorant tradicional dhe bashkohor.

Bark Kafe

Pizeri

Adresa: Ngjit me Hotel Natyra e Qete siper tek llixhat e Peshkopise

Numer per pronotim dhe rezervim: +355684738778

I gjeni ne instagram Bujtina Vrenezi

Adresa ne google map:

 

 

Back to top button