Peshkopi

Biznes dibran i sukseshëm ne Shqiperi

ATA JANE "BLINDOOR"

Share

‘BLIND DOOR’ DYER SIGURIE TE BLINDUARA – TIRANE – Dyer Sigurie – Dyer të Blinduara – Dyer të Brendshme – Asistencë falas për 5 vite – Shërbim 24 orë për raste bllokimi dere – Riparime të ndryshme – Aksesorë të ndryshime ndërrim aksesorësh – Dyer / Dritare PVC dhe Alumini Blind Doors ofron një gamë të gjërë porduktesh duke përmbushur të gjitha normat e cilësisë të kërkuara nga klientët. Stafi teknik dhe specialistët tanë i kanë dhënë hapësirë krijimtarisë, shumëllojshmërisë dhe sigurisë së portës. Bravat janë të standarteve europiane dhe të sigurisë më të lartë. Fisheku i bravës është i standarit europian i mbrojtur me cilindër, hapës i kufizuar, sy magjik me shikueshmëri 180 gradë. Portat kanë mbyllje fundore me gominë mbrojtëse nga pluhurat. Portat kanë konstruksion të qëndrueshëm me material cilësor. Garancia dhe asistenca teknike është një nga pikat e forta. Kushtet e garancisë që ofron Blind Door janë të pakrahasueshme me çdo ofrues tjetër në Shqipëri. Na Kontaktoni! Blind Door +355692420476 / +355683263885

Kompania Blind door
Me përvojën e tij të teknikëve të pranishëm për më shumë se njëzet vjet në sektorin e ndërtimit dhe dyerve dhe dritareve prej metali, ai është në treg si një kompani moderne, me një nivel të lartë besueshmërie.
Gjatë viteve Blind door ka sjellë me vete mësimet e lashta dhe cilësinë e prodhimeve të saj, një kombinim i shkëlqyer që lidh kujdesin artizant për detaje dhe përfundon me teknikat më moderne të prodhimit, që lejon Blindoor të ketë një gamë të gjerë të llojeve dyert e blinduara të shikueshme në këtë katalog.
Teknologjia dhe profesionalizmi janë dy faktorët kryesorë të kompanisë Blindoor, një përditësim i vazhdueshëm teknologjik dhe futja e pajisjeve gjithnjë e më të automatizuara, na kanë mundësuar përmirësimin dhe ruajtjen e standardeve të cilësisë së produkteve të prodhuara. Cilësia në përmbajtjen estetike dhe në hartimin e mbulesave. Cilësi Handcrafted që ju lejon të personalizoni çdo derë të blinduar.
Dyert tona të blinduara garantojnë zgjidhje në hap me kohën, pa harruar aspekte estetike.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button