Dibër të MadheDibra MarketingLOKALEParukeri dhe KozmetikPërditshmëriRajoni

BerberShop “Dardan” në Dibër të Madhe

Realizo stilin e ëndëruar

Share

Pikerisht ne qytetin e Dibres se Madhe, aty ku paraqitja ze nje rendesi teper te vecante, ndodhet  edhe salloni per meshkuj me emrin Barbershop Dardan i cili njihet  per prerje, modelim e stilim te  flokëve sipas tendencës së fundit.

Teknika moderne të prerjes dhe stilimit te flokëve vijne si rezultat i një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e prerjes së flokeve për meshkuj.

Ky sallon per meshkuj perbehet nga nje staf shume cilesore prej 8 berberesh profesionist ku ne keto 6 ulese mund te jene qethur dhe modeluar shume kliente si nga Dibra e Madhe, Peshkopia ose ata qe vijne nga Diaspora.

Ajo qe e ben kaq te njohur Barbershop Dardan eshte profesionalizmi, pervoja, korektesia, dhe drejtimi i stafit nga vet bereberi kryesor qe e ka ideuar dhe mirembajtur kete sallon sipas standarteve bashkohore, ku prej 18 vitesh histori sot ai numeron nje klientele teper te konsiderueshme ne numer dhe ne cilesi…!

  

 

Per te gjithe GENTELMENS qe duan te ndihen ndryshe ju sygjerojme te viziojne sallonin Barbershop Dardan qe i ka kushtuar nje jete bukurise mashkullore ne vecanti.

Vitin e fundit ne sallon e tyre jane futur  edhe produkte shume cilesore dhe efektdhenese te menjehershme, pa patur nevojen e nderhyrjeve kirurgjikale plastiko-estetike, edhe aksesoret elektronik per cdo te interesuar.

Ketu do gjeni te gjitha sherbimet qe ju nxjerin nga ky sallon pikerisht sic duhet me dale ne levizjet e perditshme ose  ne  eventet me kryesore te gezimeve tuaja familjare , shoqeruar edhe me nje ulese per masazh si kjo ne foto :

Kontakto me ne: 0038972646141

Adresa: Perballe A1 , poshte postes, ose siper Setek

Na gjeni ne Fb https://www.facebook.com/barbershopdardan/

Dhe ne instagram: https://www.instagram.com/barbershop_dardan/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button