Bare dhe RestoranteDiaspora DibraneDibër të MadheFesta dhe EventeInformacion TuristikLOKALERajoniReklameVisit Diber

“Beach Bar Sortie” në Dibër të Madhe

Aty ku mblidhet rinia e qytetit

Share

?Beach Bar Sortie
?Ky ambjent ndodhet në Dibër të Madhe, i pozicionuar pikërisht përballë liqenit i cili josh dhe tërheq çdo ditë pushuesit e këtij qyteti!


?Dihet se dibranët shquhen për artin e të shërbyerit ku me një komunikim që të bën të ndihesh i vlerësuar, ju do kaloni momente te paharruara mes freskisë, larmisë, ritmit dhe mirësjelljes që e karakterizon shoqërinë dibrane në këtë qytet historik!


?Ata që frekuentojnë Beach Bar Sortie janë kryesisht rinia aktuale e qytetit, vizitor nga Peshkopia dhe të ardhur nga Diaspora!

 
?Aroma dhe shija e ushqimit që shërbehet në ambjentet e tij, e shoqëruar edhe një shumëllojshmëri pijesh do plotësojë nevojat tuaj gjatë kohës që ju qëndroni pranë Liqenit!

Ne nje ambjent te hapur si aty ju  mund te konsumoni duhan dhe Shisha …!

Orari : 08:30 am deri ne 1:00 am
Kontakt : 0038970867455
Rrrjetet sociale :

Instagram https://www.instagram.com/beach_bar_sortie/

Facebook : https://www.facebook.com/Beach-Bar-Sortie-Demas-Caffe-118497591528462/
Adressa, Plazhi Liqenit Diber e Madhe

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button