Lajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPeshkopiShqipëria

Bashkia Dibër nis turin e dëgjesave publike

Share

Lajm nga Bashkia Dibër Faqja Zyrtare

Nga njësia administrative #Melan, Bashkia Dibër nisi sot turin e dëgjesave publike me komunitetin në kuadër të hartimit të projekt-buxhetit 2022.????
Kryetari i bashkisë Dibër z.Shkëlqim Murrja, së bashku me përfaqësuesit e drejtorive kryesore të bashkisë, dëgjuan nga afër shqetësimet dhe kërkesat e banorëve të kësaj njësie.✅
Infrastruktura rrugore në fshatrat e largëta, kanalizimet e ujërave të zeza, rehabilitimi i kanalit shkarkues të liqenit të Trepçës, ishin disa nga problematikat kryesore të evidentuara nga banorët, për të cilat kryetari Murrja premtoi angazhim maksimal në adresimin e tyre siç duhet vitin e ardhshëm.????

Artikuj të ngjashëm

Back to top button