Aktualitet dhe Lajme

Basha mbledh Kolegjin, do të zhvillohen zgjedhje në të gjitha degët, kur mbyllet procesi

Kryetari i Partisë Demokratike ka mbledhur mbrëmjen e sotme Kolegjin e Kryetarëve.

Mësohet se Kolegji ka vendosur që të zhvillohen zgjedhje në strukturat e PD në të gjithë vendin.

Deri më 5 tetor do të ketë verifikim të plotë të anëtarësisë, ndërsa procesi do të mbyllet më 31 dhjetor./Albeu.com 
Huazuar nga portali Albeu.com

Back to top button