Gjej ProfesionistëNë Dibër të MadhePërditshmëri

Auto Servis Profesional “Lili” në Dibër të Madhe

Sherbimet e Auro Servis Profesional Lili :
Servis software per te gjitha llojet e makinave qe fillon nga euro 4 deri tek llojet me të fundit te automjeteve.
Rritje te kuaj-fuqi (Fuqia e motorëve me djegie të brendshme) te fazave te ndryshme, stage1, stage2, chip tuning.


Me kete sherbim profesional, Makina harxhon me pak, shpejtesi dhe jetegjatesi.
Diagnostikim i sistemit te makines.


Caktivizim te cdo lloj problemi ne makine si DPF, EGR. AdBlu

Per cdo software:
Garanci përgjithmon

Profesional Chip Tuning
EGR OFF
DPF OFF
AdBlu Off

Sherbime ekstra si në Peshkopi dhe qyteti i Dibres

E gjeni ne faqen e tyre ne facebook; Servis Lili 

Kontaktoni 0038971709800 , e keni edhe WhatsApp dhe Viber

Location pranë ish stacionit te vjeter te autobuzave ne Diber te Madhe

Orari: Cdo dite nga 08:00 deri 20:00
E diela pushim

Artikuj të ngjashëm

Back to top button