LOKALEParukeri dhe KozmetikPeshkopiReklame

“ANA SHOP” Peshkopi

Aty ku gjeni pak a shumë gjithçka!

Share

Aty ky banorët e rethinës së qytetit të Peshkopisë gjejnë produktet që janë domosdoshmëri për cdo familje dibrane!

 

Tek “Ana Shop” që ndodhet përballë Bar Perugino mund të bleni një shumllojshmëri artikujsh si: Veshmbathje, intime, elektronike, enë guzhine, parfumeri e kozmetik, detergjent, lodra fëmijësh, aksesorë dhe bizhu te markave te ndryshme!

“Ana Shop” Peshkopi të ofron një sëri mundësishë për të zgjidhur dhe zgjedhur brenda nje dyqani një nga angazhimet e tuaja ditore që mund të keni!


Cdo ditë nga ora 08:00 -18:00, familja shembullore Qosja, do ju shërbejë me shumë dashamirësi dhe korektësi?


Kontakt për cdo informacion: 0672670020

Facebook page :https://web.facebook.com/Ana-Shop-Peshkopi-111698700406660/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button