Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Aksi i rrugës së Abrit nga Ura e Vashës në Qaf Buall, mbetet në vendnumëro!

Ndonëse rruga e Arbrit konsiderohet e hapur, banorët e Dibrës dhe të Bulqizës vijojnë të përdorin aksin e vjetër deri tek ura e fshatit Fshat për të përdorur këtë aks. Kjo bëhet për shkak se në segmentin nga Qafa e Buallit e deri tek ura e Vashës, punimet kanë ngecur më shumë se 10 vite më parë. Ky segment është hapur para një dekade, por ende nuk ka funksionuar si pjesë e rrugës së Arbrit. Firma që ka marrë përsipër ndërtimin e rrugës së Arbrit nuk ka ndërhyrë në asnjë centimetër të këtij aksi për ta bërë atë funksional siç ka bërë me segmentin tjetër nga Ura e Vashës deri në Tiranë. Drejtuesit e mjeteve shprehen se kjo është absurde pasi ky segment rruge ka qenë thuajse i përfunduar, por ka degraduar sepse nuk ka patur mirëmbajtje apo ndërhyrje.

Segmenti nga Qafa e Buallit deri tek Ura e Vashës është thuajse gati për asfaltim, veç një pjese që ka patur shembje dhe duhet të pastrohet.
En

SourceLink /Mattv.al/ https://mattv.al/aksi-i-rruges-se-abrit-nga-ura-e-vashes-ne-qaf-buall-mbetet-ne-vendnumero/

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button