Lajme nga DibraMaqellarëPërditshmëri

?Shtrohen metrat e parë të asfaltit në #Rrugën e Arbërit nga Maqellara! ?

Drejt perfundimit!

Share

Bashkia Diber  jep këtë lajm për dibranet teksa shkruan dhe poston foto ne faqen e saj zyrtare:

?Shtrohen metrat e parë të asfaltit në #Rrugën e Arbërit nga Maqellara! ?

Dhjetëra makineri dhe punonjës janë të angazhuar në këtë proçes që po i jep formën përfundimtare kësaj vepre shumë të rëndësishme për Dibrën e dibranët! ??

#PërDibrënQëDuam??

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button